10 godina sa Vama

Kontaktirajte nas

2011

Kao što svi poduhvati počinju idejom, tako je i naš početak 2011. godine obeležila ideja o jednom dobavljaču kao pouzdanom poslovnom partneru. Svesni činjenice da svaka firma sa svojom organizacijom i svojim ritmom ima drugačije potrebe i zahteve, preduzeli smo sve neophodne korake kako bi krenuli u susret ovom izazovu. S obzirom na to da stavka “toneri za štampače” zauzima značajno mesto na listi troškova, rešili smo da se direktno obratimo krajnjim korisnicima i damo im ponudu koja će im najviše odgovarati. U našoj ponudi nalazi se i veliki broj originalnih i „for-use“ tonera sa kojima omogućavamo našim kupcima raznovrstan izbor proizvoda sa visokim kvalitetom i niskim cenama. Pored štampača i tonera na našem lageru možete pronaći I veliku količinu kancelarijskog materijala kako bi vam omogućili da pronadjete sve za kancelariju na jednom mestu.

2018

Kao uvoznici štampača i potrošnog materijala za štampače, u mogućnosti smo da vam ih ponudimo po izuzetno povoljnim cenama. Našu ponudu kompletirali smo 2018. godine, kada smo postali autorizovani partner u kanalu prodaje “Hewlett-Packard”-a. To nam je omogućilo da raspolažemo sa raznovrsnim asoritimanom najnovijih štampača i opreme, a za taj asortiman garantujemo licencom da su proizvodi kupljeni direktno od generanog “HP” distributera. Licenca nam daje mogućnost da se takmičimo na mnogim tenderima i pokazuje profesionalnost naše firme.

2021

U budućnosti ćemo nastojati da ispunimo sve zahteve naših kupaca i efikasno rešimo sve njihove probleme, na dogovorenom mestu, po najboljim uslovim i najjeftinijim cenama. Na raspolaganju stoji i opcija da proizvod koji vam je potreban pokušamo da nabavimo u saradnji sa našim dobavljačima čak i ako ga trenutno nemamo na stanju. Na vama je samo da nas pozovete i uverite se u naš kvalitet.

Preko

+10

Svetskih brendova
Više od

+10

Godina poslovanja
Preko

+1000+

Zadovoljnih kupaca

Galerija