HP amplify power partner


Kao zvaničan HP partner u Srbiji, UNL GROUP ređa uspešan niz saradnje sa svojim kupcima, iz godine u godinu, a kao potvrda inovativnih dostignuća i zadovoljnih korisnika originalnih HP uređaja i potrošnog materijala, odlikuje se priznanjem u AMPLIFY programu sa prestižnim statusom Power Partner.

Kako bismo postigli veću efikasnost, preglednost i profitabilnost, HP Amplify program nas navodi da postižemo više ciljeve od klasičnog ostvarivalnja prihoda. Uspeh u današnjoj eri digitalizacije dolazi kroz razna dostignuća. Zato je HP Ampflily postavio tri ključna cilja angažovanja. To su zahtevi za određeni nivo  performansi, bolja saradnje i posedovanje kapaciteti kompanije koje moraju biti na zadovoljavajućoj visini. Za dobijanje sertifikata moramo postizati vildjive rezultate na sva tri nivoa i održavati kvalitet naših usluga i odnosa prema kupcima.

HP dizajnira tonere da budu jednostavni za upotrebu, pouzdani, sigurni i ekološki kvalitetni

Kvalitet

DIZAJNIRANO DA RADI PRVI PUT, SVAKI PUT


Oslonite se na originalne HP tonere i inkove za dosledno, neprekidno štampanje koje vam omogućava da nesmetano radite.

Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru

POSVEĆENI KVALITETU VAZDUHA U KANCELARIJI


Originalni HP toneri i inkovi će vam pomoći da budete sigurni da će vaš HP sistem za štampu raditi u skladu sa EPEAT smernicama za emisiju.

održivost

ODRŽIVOST NA UMU


Kupovina od lidera u održivosti poput HP-a pomaže u očuvanju resursa prilikom štampanja, a kada završite možete pomoći u zatvaranju petlje pomoću našeg jednostavnog i besplatnog programa recikliranja.

bezbednost

BEZBEDNOST U KOJU SE MOŽETE POUZDATI


Neka vaši zaposleni nesmetano rade sa HP štampačima i kertridžima, kako bi se vaši IT resursi mogli usredsrediti na druge prioritete.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potrebna bilo kakva informacija, pozovite nas na 011/2280-236, ili nam jednostavno pošaljite email na office@unlgroup.rs.

Pozovite Pošaljite email

Za izuzetne rezultate štampanja na koje možete računati, odaberite originalne HP tonere.