UNL Group DOO

Preduzeće UNL Group DOO osnovano je 2011. godine. Od samog pocetka UNL Group je imao za cilj da se svrste u red najznacajnijih snabdevaca naseg trzista printerima, potrosnim i kancelarijskim materijalom
Našim kupcima nudimo potrošne materijale i rezervne delove za opremu svetskih proizvođača kao što su: HP, Samsung, Canon, Epson, Panasonic, Lexmark, Ricoh, Xerox, Minolta, Kyocera, Riso…

Naš tim je spreman da na maksimalno poslovan i prepoznatljivo ljubazan način ispuni sve Vaše zahteve I odgovori na sva Vaša pitanja iz domena naše delatnosti. Dostavna služba je ekspeditivna I tačna, a isporuke vrši na teritoriji Beograda. Od 2012. godine preduzeće D.M.B. PROMET DOO svoje poslovanje obavlja u skladu sa zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001.

Poverenje nam je pružilo više od 400 krajnjih korisnika i 80 dilera. Među njima se nalaze brojne renomirane kuće raznih delatnosti, strane i domaće banke, strana predstavništva, javne ustanove, međunarodne organizacije, ambasade i dr.

UNL Group DOO može postati Vaš partner i oslonac koji Vam omogućava kvalitetnije i brže obavljanje poslovnih aktivnosti i to po veoma povoljnim cenama uz profesionalnu uslugu.
Pozivamo Vas da nam se javite i da se uverite u povoljnost i kvalitet naše ponude.

Srdačan pozdrav, UNL Group